Over Ellen

Ik ben Ellen van Heugten, getrouwd met Bart en we hebben 3 kinderen. Eén meisje en twee jongens. Samen wonen we in zuidoost Brabant in het mooie klokkendorp Asten. Daar ben ik in 2017 met veel passie mijn onderneming gestart, met maar één doel: jou en/of je team in zo'n kort mogelijke periode dát duwtje geven om weer gelukkig en met plezier in het leven en werk te staan!

Altijd al met mensen willen werken

Als kind wilde ik al met mensen werken. Ik wilde juf of verpleegster worden. Dat is allebei gelukt. Na een tijdje in de zorg te hebben gewerkt, namelijk in de psychiatrie en ouderenzorg, wilde ik anderen dit mooie vak doorgeven. Vooral leren dat je écht oog voor de mens hebt, de respectvolle manier van benaderen, waar autonomie en zelfbeschikking voorop staat.

Mijn loopbaan
Zo ben ik na mijn verpleegopleiding, de lerarenopleiding gezondheidszorg en welzijn gaan doen en gaan werken bij het Regionaal Opleidings Centrum (Roc). Daar heb ik naast lessen communicatie de rol van projectleider vervuld. In deze rol heb ik samengewerkt met diverse teams bij een particulier opleidingsbedrijf. Geweldig om te doen en ook hier kwam mijn passie voor communicatie helemaal tot zijn recht.

Nadien ben ik gaan werken bij een thuisorganisatie, als opleidingsfunctionaris. Naast die rol, zorgde ik ook hier dat de communicatie tussen afdelingen beter verliep, door middel van sessie waar verschillende afdelingen bij elkaar zaten. Hiermee werd de kou uit de lucht gehaald en werd duidelijk dat je niet op een afdeling werkt, maar voor één organisatie, waar iedereen in zijn eigen rol een belangrijk onderdeel van is van het totale bedrijfsproces. Dat proces maakte we samen meteen inzichtelijk en eenvoudiger. 

Ik heb echt genoten van deze bijeenkomsten, de individuele gesprekken en de mooie stappen die er gemaakt werden.

Meer communicatie
Gaandeweg kwam ik erachter dat alles draait om communicatie. Niet alleen tussen mensen onderling. Ook juist bij jezelf, van binnen. Ik wilde daar graag meer over weten en ging na de training van de MatriXmethode door met studeren in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP Master) en Transactionele Analyse (TA).

Zo komt al mijn ervaring in gezondheidszorg, welzijn, onderwijs en nu ook in het ondernemen, samen.

En sta ik, samen met Marian, klaar voor jou, jouw team of organisatie met oplossingen op maat in het ervaren van Geluk&Regie.