Inspiratiedag in kasteel Kaldenbroeck
21 september

Betreed de historische omgeving voor innerlijke vervulling

Kom weer in je kracht bij Huys voor Puur Leven op zaterdag 21 september van 9:30u - 17:00u.

Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl je je onderdompelt in de serene schoonheid van Kasteel Kaldenbroeck, waar op ieder moment een kans is om verbinding te maken met jezelf en de wereld om je heen. Bij "Huys voor Puur Leven" nemen we je mee op een reis van ontdekking en transformatie, te midden van de weelderige natuur en historische pracht van de betoverende locatie.

Programma van de Dag

We beginnen met een inloop, waar je de gelegenheid hebt om kennis te maken met de andere deelnemers. Vervolgens duiken we samen in een verbindende meditatieoefening, waarbij we de energie van de groep laten stromen en versterken.

In de ochtend nemen we de tijd om dieper in onszelf te onderzoeken wat jouw diepste verlangens zijn. Welke hindernissen kom je tegen, wat zijn je hulpbronnen? Op basis van deze inzichten zet je jouw intentie voor de dag, een krachtige richtingwijzer die je helpt focus te houden.

Na een heerlijke lunch, die zorgt voor nieuwe energie, gaan we op pad voor een wandeling rondom het kasteel. Deze wandeling is meer dan alleen beweging; het is een bewuste reis die je intentie verder versterkt en integreert. Onderweg spelen muziek en natuur een belangrijke rol, ze helpen je om je intenties te verankeren en dieper te beleven.

De dag sluiten we af met een terugblik en een afsluiting in de serene ambiance van Kasteel Kaldenbroeck. We reflecteren op de inzichten en ervaringen van de dag en nemen de tijd om te waarderen hoe ver we zijn gekomen.

Deze dag is een unieke kans om te verbinden, zowel met jezelf als met de groep, en om met hernieuwde energie en duidelijkheid verder te gaan op je pad.


Kom tot inzichten bij Huys voor Puur Leven