Geniet en groei

Ga met ons mee voor een onvergetelijke ervaring

Drie dagen me-time in onze nazomer retraite

Drie dagen voor jezelf waarin stilstaan, bewustwording en in beweging komen centraal staan. Waar jij precies dat uithaalt wat op dit moment voor jou past. We hebben met veel enthousiasme een mooi programma samengesteld. Je bent uitgenodigd om mee te doen, maar niks moet. Het is aan jou dit weekend, jij hebt de regie! Dat levert altijd het meeste op. Jij in je kracht én in de lead! Dit weekend laad je sowieso op, het geeft rust en laat je naar binnen kijken. Zodat jij weet waar je voor staat!

En, wordt dit weekend de start van de mooiste versie van jezelf?

Ja, graag! Maar, wat houdt deze retraite dan eigenlijk in, hoor ik je denken.

Overnachten
Nou, we gaan van vrijdag tot en met zondag naar Holtheme. Daar hebben we voor 12 personen de prachtige Hoeve Buitengewoon Bewust gehuurd.
Je hoort het al aan de naam, we zitten goed! De hoeve heeft 12 slaapplaatsen verdeeld in ruime twee persoonskamers. Je slaapt dus met een ander op een kamer en je deelt de badkamers.

Verzorging

De retraite is volledig verzorgd. We hebben het grote geluk dat Ilse met ons mee gaat. Zij is kok en gaat ervoor zorgen dat we niks te kort komen. Koffie, thee en water zijn continu beschikbaar, net als fruit of ander tussendoortje. Er wordt gezorgd voor ontbijt, lunch en diner. Je hoeft dus zelf nergens voor te zorgen. Alles is bij de prijs inbegrepen.

Programma

Vrijdag 29 september

Vanaf 16:00u heten we je van harte welkom in Hoeve Buitengewoon Bewust in Holtheme. Je kunt dan rustig even installeren op je kamer en lekker wat drinken. Om 17:00u starten we met de kennismaking en bespreken we wat belangrijk is voor de start van het weekend. Aansluitend eten we samen en heb je daarna de gelegenheid om je te settelen of de omgeving te verkennen.

Zaterdag 30 september

Om 8:00u staat het ontbijt klaar. En om 9:30u start het programma. We starten met een werkvorm die je leert hoe het werkt in jouw hoofd en hoe je hierin een ordening aan kunt brengen middels visualisatie. Dit geeft je direct rust, overzicht en focus. Een goed begin van het weekend!

Rond 13:00u is er lunch en ruimte voor een wandeling. Waarna we om 14:30u weer starten met het programma. Je gaat voor jezelf na waar je nu staat en wat je graag zou willen! Vooral dat laatste, wat zou jij nu echt graag willen, waar wil je naartoe bewegen. Wat is jouw intentie . Vervolgens doen we met een oefening alsof je daar al helemaal bent, zodat je dit echt kunt ervaren. Dat helpt je al een stapje de goede kant op en geeft positieve gevoelens en energie!
Rond 18:30u staat het diner voor ons klaar.
In de avond zal er optioneel nog een workshop gegeven worden. 

Zondag 1 oktober

Om 8:00u is er ontbijt en om 9:30u start het ochtend programma. Je gaat verder met de intentie die je zaterdag hebt gezet. De oefening van vandaag is energetisch van opzet. En door deze collectief te doen, heel krachtig en helend. Je gaat in je onbewuste je belemmeringen loslaten die in de weg staan van jouw intentie. Er komt beweging.
Rond 13:00u sluiten we het retraite weekend af met een terugblik tijdens een gezamenlijke lunch.  Om uiterlijk 14:30u is het einde van de retraite.

Jouw investering

Vind je nu ook dat je dit weekend meer dan waard bent? Gun jij jezelf die me-time?
Ga dan met ons mee!
  • Jouw investering is inclusief:
  • 2x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 2x lunch
  • 2x diner
  • Een fantastisch programma, begeleid door twee ervaren coaches/trainers
  • Quality-time voor jezelf
  • Meeveren op het collectief van de groep
Je kunt dit weekend, ter waarde van €995,- 
nu boeken voor slechts  €595,- 

Dit is precies wat ik wil